logo-wtf-tvWTF Taekwondo ve spolupráci s Dartfish vyvinulo aplikaci pro mobilní zařízení iPhone a iPad. Aplikace nabízí přístup k více než 9000 videí z Turnajů ve WTF Taekwondu.

World Taekwondo Federation (WTF) nabízí novou aplikaci pro iPhone a iPad,k která umožňuje sledování videí z WTF Taekwondo TV. Fanoušci tak můžou sledovat svá oblíbená videa přimo ve svých mobilních zařízeních.

 

i phone all

 

Na Woficiálních stránkách WTF Web TV  jsou aktuálně k dispozici videa z více neže 8000 zápasů ze 30 nejvyšších mezinárodních soutěží v taekwondo. Nová videa stále přibývají s každým turnajem.

Nová aplikace nabízí většinu funkcí dostupných na portálu WTF Web TV (www.wtf-taekwondo.tv) pro zajištění pohodlí při vyhledávání katalogizaci klipů, navigaci mezi nimi, tagování událostí, hodnocení a komentování. Tyto možnosti nabízí uživatelům rychlé vyhledání určitého momentu ve videu (například skórování atd).

 Aplikace byla vyvinuta ve spolupráci s firmou Dartfish, zajišťující video aplikaci www.dartfish.tv pro portál WTF Web TV.

 Aplikaci pro iPhone a iPad naleznete zdarma na App Store !

 

{jcomments on}

Další informace